Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   KIKOBAYERN 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 31-August 12
  • живущ вКанада
  • любим играч:Ефенберг, Матеус
Днес имаме повод за отбелязване - 119 години от създаването на Байерн!
Поздрави на всички и наздраве!
8

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Alles gute zum 119 geburtstag , FCB fans! :bayernfan: :bayern1: :bayernshal: :wmflasche: :beer2:
2

Потребителят е активен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
Боатенг, Мюлер и Хумелс аут от Маншафта!!!
1

Потребителят е активен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Не знам, аз се замислих, че Кале и Ули до две години няма да ги има в Байерн. Малко ми е трудно да си го представя. Особено Ули - от 49 години е постоянно в Байерн. Има ли някой в този форум, който може да си спомни за време, когато Хьонес не е бил в Байерн под някаква форма? Силно се съмнявам. И на тяхно място идва Оливер Кан, който отказа да се обвърже с друг футболен клуб след като окачи ръкавиците преди 11 години. Това, което двамата големи в Байерн правят в момента е на практика последната им операция в клуба т.е. това обновяване на отбора. Те много добре знаят, че това е клуб, който съществува за големите сблъсъци в Европа. Кан притежава същата умствена настройка и би се справил с ръководството на Байерн, според мен. Лам пък е този, който го виждам като евентуален партньор на Оли. За добро или за лошо, идва нова епоха за Байерн Мюнхен. :)

Мнението беше редактирано от La Bestia Negra: 05 March 2019 - 18:58

0

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala
Нормално е да аут, Бундестима има 2 отбора. А и когато си извън форма дълаг период няма кой да те чака има малки момчета на които им се играе.
0

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Според мен ситуацията, в която се намира Хумелс позволяваше да му се даде още един шанс, мисля че проблемът му е само временен, имаше какво още да даде на маншафта.
Колкото до Мюлер, съжалявам само че така и няма да мине Миро Клозе по голове на световно. Имаше реални шансове, поне до последното световно, но и никой не му е виновен, че трета година вече е тотална дупка, от която няма изгледи да излезе.
4

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Аз си мисля, че Льов се застоя твърде дълго в националния...Що не се разделят с него и да му благодарят за световната купа? Раздялата с Хумелс е глупава и нелогична. Може да не е първи избор, да дава път на други играчи, но поне Матс да остане на разположение, че раздяла с опитни играчи не бива да става туко така. Нещо подобно е и с Мюлер. Не е нужно да е титуляр, нито пък да го викат във всеки мач, но не е лошо да е на разположение. Боатенг е напълно изчерпан, там е ясно.
4

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн

Преглед на мнениеGoshenko, на 06 March 2019 - 01:27, каза:

Аз си мисля, че Льов се застоя твърде дълго в националния...Що не се разделят с него и да му благодарят за световната купа? Раздялата с Хумелс е глупава и нелогична. Може да не е първи избор, да дава път на други играчи, но поне Матс да остане на разположение, че раздяла с опитни играчи не бива да става туко така. Нещо подобно е и с Мюлер. Не е нужно да е титуляр, нито пък да го викат във всеки мач, но не е лошо да е на разположение. Боатенг е напълно изчерпан, там е ясно.

Да, и на мен ми стана странно. От едната крайност в другата - допреди няколко месеца ги пускаше всеки мач титуляри, независимо, че бяха трагични, а сега изведнъж спира да ги вика въобще... Викай си ги, но не се чувствай длъжен да ги пускаш титуляри, какъв е толкова проблемът... Винаги е хубаво да си оставяш колкото се може повече опции. Ще му се контузят утре 2-3 централни защитници например и ще трябва да бере срам, като му се наложи да ги вика пак обратно.
4

Потребителят е неактивен   katzi 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Член на фенклуба
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вЛондон
  • любим играч:FC BAYERN Muenchen
Аз искам да кажа на Йоги да си е*е п**тката майчина
Дееба и сопола смешен...трябваше да бъде изритан веднага,защото донесе най-големия срам за немския футбол...Мюлер е на няколко гола от Клозе бе,бъркащия в гащите си шваба Долна
Приключих с Бундестима докато тоя урод е начело
Тва преля чашата просто...
3

Потребителят е неактивен   MihailT 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 30-April 14
Седмица преди реванша с Ливърпул, да се прави такава публична екзекуция... Не съм мернал един коментар в нета, обясняващ рационално подбудите на този, който трябваше да напусне поста си след световната титла през 2014-та. В тая връзка, къде е официалното съобщение, че спират повиквателните за дупката Тони Кроос, който беше лично отговорен за първия гол на Ю.Корея, а от финала през 2014-та не е спрял да прави опити за голови асистенции на противниковите нападатели? Льов тотално е изперкал, не викна Зане миналата година, а сега седнал да плещи как подмладявал отбора...
0

Потребителят е неактивен   katzi 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Член на фенклуба
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вЛондон
  • любим играч:FC BAYERN Muenchen
"Der Zeitpunkt für die Bekanntgabe ist eine einzige Katastrophe. Wir reden über drei Weltmeister, die nicht nur den Titel geholt haben, die auch das Gesicht der Mannschaft präsentiert haben. Konkret ist es so, dass es stil- und niveaulos ist, den Spielern gegenüber so aufzutreten. Losgelöst von allen menschlichen Dingen. Wenn ich als DFB eine WM-Analyse mache und dann Monate später die Spieler, die eventuell wieder die Form gefunden haben, dann aussortiere, da frag ich mich- Was soll dann die Analyse? Das ist niveauslos den Spielern gegenüber, die Großes für den deutschen Fußball geleistet haben."

- Peter Neururer redete sich bei Sport1 in Rage
0

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вПловдив
Къци, а за тези дето с немския са на данке и бите? :laughing:
4

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер

Преглед на мнениеБоби, на 06 March 2019 - 17:41, каза:

Къци, а за тези дето с немския са на данке и бите? :laughing:

Ти си някакъв полиглот значи! Аз съм още по-зле... :laughing: :laughing:
1

Потребителят е неактивен   MihailT 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 30-April 14
В общи линии се казва, че таймингът на изявлението на Льов е абсолютна катастрофа, относно трима играчи, които не само са световни шампиони, а са били лицето на отбора в продължение на години. Липса на стил и класа да се покаже подобно отношение към играчите, откъснато от всякаква човещина.
0

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вПловдив
Данке!
0

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +